Στο πρατήριο υγρών καυσίμων Costas Power Fuel στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης θα βρείτε μεγάλη γκάμα από λιπαντικά και φίλτρα από έμπιστες μάρκες που έχουν αποδείξει την αξία και την αποτελεσματικότητά τους στην αγορά και είναι πάντα ενημερωμένα με βάση τις τελευταίες προδιαγραφές και απαιτήσεις των κατασκευαστών.
 
 
 
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας καθώς διατηρούμε τις τιμές μας φιλικές και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικές με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας.
 
 
 
 
 
 

Φίλτρα

 
Διαθέτουμε ειδικά φίλτρα αέρος, λαδιού, καυσίμων κ.α., κατάλληλα για κάθε είδους όχημα (αυτοκίνητα, γεωργικά μηχανήματα, φορτηγά κλπ). Τα υψηλά επίπεδα φιλτραρίσματος προστατεύουν τον κινητήρα σας και παράλληλα το περιβάλλον, δίνοντάς σας μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου.
 
 
 
 
 
 

Λιπαντικά

 
Το κατάστημά μας διαθέτει εξειδικευμένα λιπαντικά και ορυκτέλαια παντός τύπου από πιστοποιημένες εταιρείες για την λίπανση του κινητήρα σας. Η χρήση των κατάλληλων προϊόντων θα επεκτείνει τη ζωή του κινητήρα σας και κατ’ επέκταση του οχήματός σας.